CODURI CAEN 2014 PDF

Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Tojaktilar Sadal
Country: Panama
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 5 May 2013
Pages: 266
PDF File Size: 13.81 Mb
ePub File Size: 9.55 Mb
ISBN: 907-9-97299-528-6
Downloads: 12199
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mole

Cercetator economist in gestiunea economica. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

Asistent de cercetare economist in economia mediului. Cercetator economist in economia mediului. Cercetator economist in relatii economice internationale. Cercetator economist in management.

Cercetator economist in economia generala.

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Asistent de cercetare economist in management.

  ECONOMETRICS BY FUMIO HAYASHI PDF

Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Asistent de cercetare economist in marketing. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar.

Asistent csen cercetare economist in relatii economice internationale. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica. Cercetator economist in marketing.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios. Secretar economic studii superioare. Grupa de coxuri face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Cercetator economist in economie agroalimentara.

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Asistent de cercetare economist cooduri economia generala. Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare.

  ARMONIAS ECONOMICAS BASTIAT PDF

Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice couri de afaceri prezente sau viitoare.